Trendsetter in sandwichpanelen en plaatwerk

UITGELICHT PROJECT
 
Project Deloitte, Zwolle
 
 

UITGELICHT PROJECT
 
InHolland, Rotterdam
 
 

UITGELICHT PROJECT
 
IBM, Amsterdam
 
 

Slider

MISSIE EN VISIE

GBP stelt zich als doel om de toonaangevende positie als sandwichpanelen fabrikant en plaatwerkleverancier verder uit te bouwen.

Ten behoeve van onze eigen organisatie en de markt willen we nog meer Maatschappelijk Verantwoord gaan Ondernemen. Hierin staan de drie P’s ( Planet – People –Profit) centraal. GBP beoogt hiermee voortrekker te willen zijn op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Al meerdere jaren hebben we het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog op onze agenda staan. Zo zou u kunnen denken aan het feit dat GBP als één van de eerste bedrijven in Nederland is gestopt met het verwerken van asbest- houdende producten. Ook de overgang naar CFK-vrije Pur hebben wij als eerste sandwichpanelen fabrikant doorgevoerd.

Milieu en duurzaamheid zijn bij GBP meer dan een begrip. Het maakt een wezenlijk deel uit van de bedrijfsvoering en bedrijfsfilosofie. Daarom zijn we ISO 14001 gecertificeerd. Ten behoeve van de opdrachtgevers dienen we een korte doorlooptijd en een goede kwaliteit te waarborgen. (de doorlooptijd zal minimaal even snel, maar in feite nog sneller dienen te zijn dan die van de concurrent en de kwaliteit gelijk maar mogelijk hoger.) De kennis aangaande brandwerendheid, isolatiewaarden, geluidswering en inbraakwerendheid dient op een hoger peil te komen. Daarnaast stelt GBP zich ten doel de kwaliteit te waarborgen en een leverbetrouwbaarheid van 85 % te realiseren.